Årlig ekskursion 30. Juni 2019 – Panzermuseum East

Så oprandt dagen for vores første årlige begivenhed. I reglerne er skrevet at vi én gang om året skal lave en særlig begivenhed der indeholder hvad der nu er relevant for klubben og gerne kombineret med noget oplevelse/tur. Ligeledes må denne, modsat de andre arrangementer, gerne inddrage medlemmernes øvrige familie.

Vi havde fundet dagen den 30. juni 2019, og med nøje planlægning af klubbens medlemmer Stinger og Jester var det besluttet at vi skulle besøge det nærtliggende krigsmuseum Panzermuseum East, som specialisere sig i koldkrigsmaskiner, i sær fra den østlige del af krisen.

 

Desværre kunne klubben kun stille med halvt mandskab, dvs Stinger og Jester fra fremmødt, Merlin var på arbejde og Goose vidste ingen hvor var.

Tilgengæld var det med godt mod at Stinger og Jester tog afsted til Panzermuseum East, fanen højt og med rette Top Gun indstilling.
Billetterne kostede knap 100 pr. pers. men det var for Stinger og Jester alle pengene værd. Vi blev mødt af flere store haller fyldt med forskellige køretøjer, maskiner, uniformer m.v. fra østsiden af den kolde krig.  Det hele var flot opstillet og havde informationstavler og skærme med videoer der forklarede en masse om det opstillet materiel.

Ikke noget med det, så havde de også en FUT bane med svære forhindringer der skulle forceres, og gerne i løb. Jester gennemførte banen, stolt, dog selv om han startede et forkert sted og derfor måtte over visse forhindringer to gange. Ikke desto mindre kom han igennem, helskindet, og fik af samme årsag et flot diplom i museets tilhørende café.

Et stort tilløbsstykke for Stinger og Jester, var de af maskinerne som man måtte kravle rundt på / i, vi fik meget tid til at gå både med at flyve flyvemaskiner, og køre kampvogn.

Dog må et lige så stort klimaks være at de i cafeen også have en shop som lugtede lidt af overskudslager. Der fandt vi mange flotte uniformer og andet grej som er skrevet på ønskelisterne, og vi fik købt enkelte souvenirs med hjem til at sætte på vores Top Gun Klub Beklædning. Vi kunne godt have brugt mange penge deroppe, men valgte at begrænse os til det overskuelige. Vi kommer igen !

Vi kørte snapt forbi et bagerimuseum der lå nogenlunde i nærheden, især fordi der stod gratis kaffe og basser, men da vi ikke kunne finde servitricen valgte vi at køre til vores endelige destination, Stingers hovedsæde.

Her forberedte vi noget mad, den stod på kød, og salat (til generalerne). Hen af 15-16 tiden kom Stingers general og juniorofficerer hjem, og umiddelbart efter dukkede Jesters General og juniorofficerer op. Så resten af eftermiddagen og aftenen ind til ungernes puttetid stod på mad og hygge.

En dejlig dag med masser af sjov og læring og hygge. Så må vi se hvad vi finder på til næste år.

Jeg er klar igen
/Jester

/Jester

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt Top Gun Klubben