A. H. Riise Non Plus Ultra Ambre d’Or Excellence

Hvor mange TGK logo’er giver du?

(Her kan du selv klikke det antal logo’er som du mener at rommen fortjener, og så vil din bedømmelse indgå i det samlet gennemsnit)

1 TGK logo2 TGK logo'er3 TGK logo'er4 TGK logo'er5 TGK logo'er (No Ratings Yet)
Loading...
Destilleri/Producent:

A.H. Riise

Land:

U.S. Virgin Islands/ Dansk Vestindien

Alk. %-vol.:

42,0

Kort om / Diverse:

A.H. Riise Non Plus Ultra “Ambre d’Or Excellence” skaber sin magi på mange måder. Den modnes i specielt udvalgte, overlegne fade. Brug af gamle fade kræver lang erfaring og visdom inden for romblending. A.H. Riise Non Plus Ultra “Ambre d’Or Excellence” er resultatet af et ægte håndværk fra den betroede masterblender.

Brugen af de ældste og bedste fade, der som her tidligere er brugt til at modne søde og subtile dessertvine, giver en hidtil uset smag af moden frugt og varme krydderier. Det er virkelig en unik, sensorisk eksplosion, du for fornøjelsen af. Farven er en varm gylden som det fossile rav, der fik sit navn i slutningen af ​​det 19. århundrede. Det franske “ambre” er valgt af respekt for franskmændene og deres sublime evne til at lave den vin, disse smukke og delikate romdråber ikke kunne have været foruden.

En førsteklasses rom med et navn, der forpligter. “Non Plus Ultra” er latin og betyder “Intet efter dette” og henviser til Herkules stolper, der markerede enden på den kendte verden – der findes ikke noget bedre derude.

Duft: Syltede blommer, shortbread og en lys, floral overtone.

Smag: Syltede blommer, vanilje og en sherry-lignende sødme

Denne rom blev smagt i Top Gun Klubben:

På Bean, Beans & Booze aftenen den 7. november 2020

Læs Folks individuelle anmeldelser herunder:
(skriver du en anmeldelse så husk at angive hvor mange TGK logo’er du tildelte)
Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt Top Gun Klubben