Aussie Burgers med bacon/cheese fries

Kok: Stinger

Smagt: 14. april 2023

Karakter: 1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)

Loading...

Ingredienser:

  • 4 Burgerboller
  • 500 g Hakket oksekød (eller mere)
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 2 spsk. worcestershiresasuce
  • 1 tsk. røget paprika
  • Salt og peber
  • 8 skiver bacon (Mindst!!)
  • 1 løg, skåret i ringe
  • 4 æg
  • 4spsk. mayonnaise
  • Syltede rødbeder
  • Salat
  • 4 skiver frisk ananas, fri for skal og stok
  • 4 skiver cheddarost
  • Smør
  • 1 kg pommes frites
  • 250 g bacontern (Mindst!!)
  • 4 forårsløg, snittet i ringe (kan udelades)
  • ½ dl creme fraiche
  • 2 spsk. smør
  • 2 spsk. hvedemel
  • 250 ml mælk
  • 150 g revet cheddarost
  • salt og peber

Opskrift:

  1. Rør hakket oksekød sammen med hvidløg, worchestershiresauce, røget paprika, salt og peber og form 4 bøffer.
  2. Steg bøfferne på en varm grill eller grillpande i 4-5 minutter på hver side.
  3. Når bøfferne vendes, kommes en cheddarost på, og den smelter mens bøffen steger færdig.
  4. Grill ananasskiverne sammen med bøfferne, til de er møre og varme.
  5. Steg bacon sprødt på en panden, og sauter efterfølgende løgene i fedtet fra bacon samt lidt smør, til løgene er klare.
  6. Steg til sidst spejlæggene på panden.
  7. Burgerbollerne smøres med mayonnaise og burgende samles med salat, bøf, bacon, rødbeder, ananas, løg og spejlæg.

Serveres med bacon/cheese fries:

  1. Tilbered pommes frites i oven efter anvisningen.
  2. Imens fritterne er i ovnen steges baconternen sprøde på en pande og ostesovsen laves.
  3. Smørret smeltes i en gryde, og melet drysses i og piskes godt sammen.
  4. Mælken hældes i lidt efter lidt, bring det i kog mellem hver gang og bliv ved med at piske.
  5. Osten røres i og der røres indtil osten er smeltet helt ind i sovsen.
  6. Smag til med salt og peber
  7. Fritterne overhældes med osten, straks efter de er kommet ud af ovnen, og bacontern, creme fraiche og forårsløg drysses over.

No responses yet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latest Comments