4-års jubilæum den 5. august 2022

Så var det jubilæumstid igen, det er spøjst nok en begivenhed der sker hver eneste år, og denne gang er det 4. gang.
Med andre ord tillykke til klubben med den smukke 4 års fødselsdag, vi er stolte af dig !

Det formelle møde

Efter fællesrejsning for Top Gun Anthem, og en skål til minde for de der ikke kunne være tilstede som i denne omgang var Hollywood og Goose. Jester der siden sidst var steget til Lt. General, var i ekstra godt humør da han som bekendt også er kammerofficer, og kunne konkludere at kassebeholdningen ser rigtig fin ud.

Næste møder

Den 14. okt. ved Stinger som vært og Jester som orden. Her kan det dog meddeles at denne dato siden hen blev aflyst, da det til sidst kun var Stinger og Jester som kunne deltage, og selvom de to nyder hinandens ganske godt, så ville de i stedet lægge dagen i familiens skød.

Den 5. Nov. er det Jester der skal finde på noget spændende til klubsammenkomsten.

 

Husk at melde til eller fra indenfor fristerne, da I ellers bliver straffet med kølhaling og minuspoint.

Oplæsning af digt

Til alles overraskelse havde Merlin endelig langt om længe fået skrevet det klub-digt som han så ihærdigt havde prøvet at dodge siden reglen om klub-digt blev indført.
Til endnu større overraskelse klarede han det faktisk rigtig flot, og vi er alle mega stolte af ham. Han skal slet ikke skamme sig over sine kreative egenskaber, de er helt super.

Til gengæld, til ingens overraskelse, har han endnu ikke fået taget sig sammen til at sende det til administrationen, så det kan blive lagt op samlingen her på hjemmesiden.

Udvælgelse af digter til næste klubaften.

Dice of Death har besluttet at Viper er den næste digter.

Øvrige punkter

Intet møde uden et Jester punkt eller syv. De kunne alle nok skrives her, men det ville være en bibel enden det er færdigt.

Til gengæld var et vigtigt punkt, at der blev holdt en mindehøjtidelighed for vores æresmedlem Maverick, der desværre har forladt den faste jord under poterne, og er fløjet videre for at dele himlen med alle flyene.

Årets medlem:

Mere eller mindre officielt stemmes der ved bordet, hvert år om årets medlem. I år manglede vi Hollywood og Goose, og Merlin kom først senere efter mødet. Så Stinger, Viper og Jester besluttede at de alle tre var lige perfekte, og de derfor ville stemme højre om rundt om bordet. Det betød at alle tilstædeværende medlemmer fik 1 point, og i stedet for omvalg, besluttedes det at være en delt førsteplads.

Værtsofficeren fortæller om aftenens menu og valg af film, øl og snack

Jester overtager som vært .. Det har han en tendens til når det er jubilæum. Han havde i øvrigt lavet et lille tema, for det giver jo ekstra point. Men da vi har tæt på faste regler omkring jubilæer, så har mulighederne naturligvis været en anelse begrænset. Alligevel, formåede han at fremtrylle et Amerika / Val Kilmer tema.

Ølsmagning

Jester havde fremskaffet et par øl fra staterne.

hazy little thing

Se bedømmelser af øllen her

Maden

Jester klargjorde til nogle amerikansk inspirerede sandwich, stærkt præget med Val Klimers ordsporg “himlen må være fyldt med smeltet ost”.

Desværre, som oftest, har vi ikke fået ordentlige billeder af maden. eller også er der ingen bøhtosser som har uploadet dem. Så i stedet er her et billede af den stak Root Beer som Merlin kom slæbende med.

Første film var Top Gun 1986, som jo er obligatorisk til samtlige jubilæer.

Hvad klubben synes om den, kan du læse her.

Vi kan i øvrigt for god ordens skyld meddele af, fra næste år bliver det obligatorisk at begge Top Gun film bliver vist på jubilæerne.

Anden film var den første Val Kilmer film: Top Secret !

Afslutning

Endnu en fantastisk jubilæumsaften er overstået, det er faktisk den triste del, for nu er der kun den lede ventetid til næste arrangement i klubben.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt Top Gun Klubben