Havgassen

  • Bryggeri: Bryggeriet Refsvindinge
  • Land: Danmark
  • Øltype: Bock
  • Alc. %: 7,4
  • Smagt: 23. august 2024
  • Hvad siger bryggeriet om øllen:
    Havgassen blev brygget første gang i 2005, som specialøl til Havgassens Kabys i Lundeborg. En overgæret, stærk og fyldig, brygget på to typer malt, humle, vand og gær.
    Smag: ekstra maltet og humlet bock øl. Kraftfuld, stærk og sød.
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (1 votes, average: 2,00 out of 5)
Loading...

One response

  1. Bock er normalt noget jeg sætter stor pris på, så når jeg præsenteres for en jeg ikke kender er forventningerne i top! Og lad det være sagt med det samme denne levede ikke op til forventningerne.

    Udseendet fejlede elleres ikke noget. Den havde en flot mørk farve, over i det rubinrøde, var klar og med fine perler. Skummet, som var café au lait-farvet, stod tæt og i lang tid, men så stopper de pæne ord også her.

    Duften var nærmest ikke til stede, men efter mange indsnus og moden overvejelse, blev jeg enig med mig selv om at der vist var svage antydninger af korn – men om de reelt var der, eller om det bare var fordi jeg ville kunne sætte et kryds kan jeg efterfølgende godt komme lidt i tvivl om.

    Smagen var mild og sød hele vejen igennem, dog kom der midtvejs lige en hurtig snas af noget krydret, men det er væk lige så hurtigt som det kom. Efter synket efterlader den en mildt snerpende fornemmelse i munden.

    Opsummeret synes jeg nok bare denne øl var for mild i alle parametre – for lidt duft, for ligegyldig smag, ikke noget særpræg overhovedet – den bliver simpelthen for ligeguldig.

    Jeg har svunget mig op på 2 stjerner, kun fordi den heller ikke smager dårligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latest Comments