Devotion

  • Dansk titel: Devotion
  • Instruktør: J.D. Dillard
  • Hovedroller: Jonathan Majors, Glen Powell, Christina Jackson
  • Spilletid: 2 timer og 19 minutter
  • Land: USA
  • År: 2022
  • Set: 13. oktober 2023
  • IMDB’s omtale af filmen:
    Et par jagerpiloter fra den amerikanske flåde risikerer deres liv under Koreakrigen og bliver nogle af flådens mest berømte wingmen.
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (1 votes, average: 2,00 out of 5)
Loading...

2 Responses

  1. “Baseret på virkelige hændelser,” er en indledning med store løfter og ikke altid en fordel… Her er det grunden til at en rigtig god film til fire overskæg bliver til to 🤔
    Devotion er overordnet et stykke solidt filmhåndværk, som fungerer uden at være revolutionerende.
    De vellykkede luftscener er blandt andet lavet af holdet bag Top Gun: Maverick og foregår over fantastiske landskaber fra New Englands idylliske villakvarterer og kystlinje med fyrtårne til sneklædte bjerge i, hvad der skal forestille at være Kina og Nordkorea.
    Jesse Brown var den første afroamerikanske mand, der gennemførte flådens flyvetræningsprogram og det er primært hans historie samt hvad det vil sige at lægge sit liv i hænderne på mænd, som man overhovedet ikke stoler på.
    Hans wingman, Tom Hudner er som et blankt lærred som Brown kan skinne på.
    Det føles som om at filmen har lidt for travlt med at understrege, at der er tale om en rigtig historie og overlader derfor for meget af fortællingen til tekster og for mig alt for lange replikker…. Hvis man nu lige have dette her som fokus område som “nørd”, ville man få brug for ekstra støvsugerposer, til alle de gange man råber FEDT og smider popcorn i luften og give filmen seks ud af fem overskæg 😉… PS med slutningen med billeder af virkelighedens personer under rulleteksterne slutter filmen som et perfekt leksikonopslag i stedet for en følelse.

    • Efter tanker, er nok at jeg forventede noget andet måske mere Flyboys
      (2006), som floppet i biograferne, da den prøvede at sælge sig som episk mesterværk, men havde mange historiske fakta forkert… Men men men historien holdt et flow og man blev ikke hele tiden afbrudt 🤔😉🤔

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latest Comments