2. Klubaften 7. sep. 2018 (Uofficielt arrangement)

Hvor den næste officielle Top Gun Klubaften først skal afholdes den 2. nov 2018, planlagde vi alligevel at afholde en uofficiel men dog registreret klubaften i vores farmands loge. Dette skyldtes til dels at vi havde nogle emner vi gerne ville have debatteret og klarlagt inden næste klubaften, samt at vi var blevet kontaktet af en civilist der gerne ville med på en prøveaften for at se om det var noget for ham at stille sig i Top Gun Klubbens rækker.

At slå to fluer med et smæk og samtidig udnytte muligheden for at dele noget god Root Beer er ikke noget vi tænker skal undgås. Derfor planlagde vi denne uofficielle Top Gun Klubaften.

Officerene T-Hawk og Rebel indfandt sig kl 1700 til formøde.

Visualisering af støtte til de danske soldater

Her i blev det vedtaget at Top Gun Klubben skal finde en måde hvorpå vi kan vise at vi er pro-forsvar, og hvor vi naturligvis altid er modstandere af krig, så forstår vi nødvendigheden i at have både nationale og internationale soldater til at udføre opgaver for at holde fast i kraven på eventuelt andre nationers ledere som har et mere progressivt og følelseskoldt forhold til krigsførelse. Derfor er vi stolte af vores drenge og piger der lader sig uddanne til våben for at beskytte vores børn og deres fremtid. Vi har overvejet den gule sløjfe, og eventuelt tage kontakt til skaberene af konceptet for at søde om tilladelse til at vise den på bland andet vores hjemmeside for at tilkendegive vores støtte.

Dog har vi læst os frem til at den gule sløjfe umiddelbart ikke er anderkendt af forsvaret, og vi er derfor gået i tænkeboks om alternative måder at visualiserer vores støtte på, da vi heller ikke ønsker at vores tiltag kommer til at få en negativ effekt i forhold til forsvaret.

Dette blev enstemmigt vedtaget. 

Kontingent

Frem til nu har vi haft en spredt økonomisk fordeling, hvor nogen købte noget og andre købte noget andet, og ved samling blev det derefter fordelt hvem der skylder hvem hvad. Dette er i samråd blevet fundet besværligt, og kan i visse tilfælde falde ud med enkeltudgifter som en eller flere medlemmer ikke havde regnet med.

Derfor er det nu besluttet at indføre et kontingent på 100 dkr. pr. md. Dette kontingent vil sammen med bødekassen og eventuelt salg i en muligvis kommende mini-web-shop være sammen om at dække både klubaftner, den årlige tur, samt diverse PR materiale og andet nødvendigt udstyr til Top Gun Klubben.

Dette blev enstemmigt vedtaget. 

Civilistens tiltrædelse

Den inviteret civilist Per ankom kort før aftalt tid kl. 1900.

Civilisten havde i forvejen forberedt sig og læst op på kodekset samt andre emner på hjemmesiden. Han blev budt velkommen og fik en kort gennemgang af hvad Top Gun Klubben er for en størrelse og hvilke sygelige neandertal-træk i os der gør at vi mødes på denne måde og driver sådan en loge, kun for farmænd. Civilisten fik også præsenteret sig selv og fik samtidig en mulighed for at forklare hvorfor og hvordan han finder interesse i Top Gun Klubben.

Da vi have sporet os ind på om civilisten var fjendtlig spion eller oprigtigt interesseret i Top Gun Klubben, blev den formelle del af mødet afsluttet og 2. halvleg kunne påbegyndes.

Til aftenens forløb var planlagt to øl til smagning, og som aftalt af hensyn til tid og særlige lyster, så smages der småt, hvorefter “resterne” bliver stillet til fri rådighed i forbindelse med den efterfølgende bespisning og film.

Sol

Den første øl til smagning var Sol, den var medbragt at Rebel der efter eget udsagn ikke normalt er til lyse øl, men nogle gange er man nød til at være fræk og overskride sine grænser.

Læs om den her

Jacobsen Saaz Blonde

Den anden øl til smagning, medbragt af civilist Per.

Læs om den her

Efter endt ølsmagning skulle der spises og ses film. Maden havde T-Hawk forberedt. Normalt er det ét medlem (Værtsofficeren) der står for planlægning og udførelse af hele arrangementet efter det formelle møde, men af de uofficielle årsager havde vi blandet det lidt og delt opgaver i mellem os. Og T-Hawks opgave var at stå for maden. Dagens menu stod på Sloppy Joes med pomfritter som det grønne tilbehør. Rebel fandt på at putte pomfritterne ind i de lækre Sloppy Joes, hvilket viste sig at være ganske lækkert.

For dem der ikke ved det så er Sloppy Joes amerikanske burgers hvor det ikke er en “bøf”, men i stedet en ganske særlig kødsovs der udgør den essentielle del af burgeren. T-Hawk havde forberedt nogle skønne Sloppy Joes og var i øvrigt ganske stolt over hans opskrift af kødsovsen som indeholdte Guinness, hvilket var en retmæssig stolthed.

Under maden skulle der ses film, normalt er det en regel at der skal ses to film pr. klubaften men på grund af den uofficielle tilgang til aftenens forløb er der kun valgt en. Til det, i øvrigt, havde Rebel medbragt snasks i form af baconchips og diverse salte nødder og knas.

Filmen der skulle ses var Saving Private Ryan, som de fleste nok kender. For dem der ikke gør kan det hurtigt lige fortælles af den udspiller sig under 2. Verdenskrig hvor 4 brødre (amerikanere naturligvis) deltager på forskellige fronter i krigen. 3 af brødrene dør og det går op for krigsministeriet at deres mor modtager meddelelse om de 3 sønners død på den samme dag. Derfor sættes der en storstilet eftersøgning i gang på at finde den sidste bror så han kan blive sendt hjem til sin familie hurtigst muligt. Gruppen der søger efter Private Ryan er en broget skare anført af ingen mindre end Tom Hanks.

Eventuelle medlemmers anmeldser på filmen Saving Private Ryan, kan du se her:

Afslutning

Aftenen forløb godt. Der blev drukket lidt øl og noget Root Beer, suppleret op med almindelig Coca Cola. Det blev hygget og snakket om de i Top Gun Klubben tilladte ting at tale om. Civilist Per klarede sig godt med kun to anmærkninger. Den ene der bestod i at sende penge til en forkert person via MobilePay, og den anden var at måtte give op og gå hjem fordi han var ved at falde i søvn lidt over halvvejs i filmen. Det var dog til stor underholdning for resten af os, og i øvrigt var det fuldt tilladt da civilisten stadigvæk ikke høre under kodeksreglerne som foreskriver at man ikke må falde i søvn eller gå hjem før den sidste planlagte film er slut. Gør man dette så skal man straks betale afgift til bødekassen. Da vi håber på gentagelser der kan gavne Top Gun Klubbens økonomi har vi efterfølgende inviteret civilist Per til at træde ind i vores rækker som fuldbyrdet medlem og afventer hans svar.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt Top Gun Klubben