1917

1917

Hvor mange TGK logo’er giver du?

(Her kan du selv klikke det antal logo’er som du mener at filmen fortjener, og så vil din bedømmelse indgå i det samlet gennemsnit)

1 TGK logo2 TGK logo'er3 TGK logo'er4 TGK logo'er5 TGK logo'er (3 votes, average: 3,67 out of 5)
Loading...
Titel:

1917

Ca. Spilletid:

1 timer 59 minutter

Land:

USA
England

Instruktør:

Sam Mendes

Umiddelbare hovedroller:

Dean-Charles Chapman, George MacKay

Kort om / Diverse:

Filmen handler om de to unge, britiske soldater Blake og Schofield, der bliver stillet overfor en umiddelbart umulig mission under Første Verdenskrig.

Blake og Schofield bliver sendt dybt ind på fjendens territorium for at advare deres egne mænd om et skæbnesvangert baghold.

Hvis de to unge soldater fejler, vil 1600 mænd miste livet.

Denne film blev set i Top Gun Klubben:

I Panorama biografen i Slagelse, den 24. jan. 2020

Læs Folks individuelle anmeldelser herunder:
(skriver du en anmeldelse så husk at angive hvor mange TGK logo’er du tildelte)
2 Comments
 • by Jester Posted 6. februar 2020 15:10

  Umiddelbart er jeg en blanding af imponeret og semi-skuffet og min skuffelse er muligvis baseret på min forestilling om hvad det var, og ikke hvad det i virkeligheden var. Jeg havde nemlig ikke læst eller set noget om filmen nogle steder så min viden var helt på nul. Jeg byggede mine forventninger op på baggrund af plakaten og min sparsomme viden om at det var 1. verdenskrig.
  Så inde i hjertet havde jeg forventet noget ala tjubang på højt plan, enorme styrker der vælter ud af skyttegravshullerne og kæmper det ene store slag efter det andet, ren og skær krig med krig på fra start til slut.
  Det var så kun i mit hoved at det så sådan ud, virkeligheden var dog noget mindre “regulær krig”, Jeg kunne have læst mine lektier og så havde jeg måske været mere forberedt på filmens forløb.

  Jeg giver den karakteren 3 fordi den er super flot lavet, flot filmet, godt skuespil og gode scener, superduper .. Jeg giver den ikke højere, fordi jeg ikke ser den som en krigsfilm, men mere som et krigstids-drama.

  Jeg ved det, jeg er en gammel sær mand, men sådan er det bare … 3 flotte fra mig …

 • by Merlin Posted 20. september 2020 1:35

  Synes det er en utroligt godt lavet film med en god handling, og en god handling om første verdenskrig. Det eneste man kunne ønske sig var at der åske var lidt mere krig og mindre drama,

  den får kartern 4 her fra da jeg synes der er nogle gode sener og godt lavet film

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt Top Gun Klubben